



Spor Toto 2.lig beyaz grup 14.hafta mücadelesinde deplasmanda oynadığımız karşılaşmada rakibimiz Kahramanmaraşspor ile 1-1 berabere kalarak 1 puanla evimize döndük.
Karşılaşmanın 19.dakikasında Gökhan Öztürk’ün attığı golle 1-0 öne geçen takımımız maçın 30.dakikasında kalesinde gördüğü gole engel olamayınca iki takım arasında oynanan bu zorlu mücadele atılan bu gollerle 1-1 eşitlikle sonuçlandı.
Bu sonuçla deplasmanda oynadığı son 3 maçtada mağlup olmayan takımımız ilk devrenin bitimine 3 hafta kala çıkacağı maçlar öncesinde hanesine çok önemli 1 puan yazdırdı. Son 3 haftada Anadolu Üsküdar ve Orduspor gibi puan sıralamasındaki rakipleriyle oynayacak olan takımımızın bu maçlardan galibiyetle ayrılarak son derece kötü geçen sezonun ilk devresini noktalamasını bekliyoruz.
bayrampasalilar.com