



Ligin ikinci devresinin başlamasıyla almış olduğu 1 galibiyet ve 1 beraberlik ile bizlere henüz herşey bitmedi diyerek ümit aşılayan takımımız pazar günü deplasmanda Eyüpspor ile karşı karşıya geliyor.
Geçtiğimiz hafta yakaladığı fırsatları değerlendiremeyerek beraberlikle yetinen takımımızın Eyüpspor maçından galibiyetle ayrılıp hem ligin ikinci devresiyle birlikte yakaladığı olumlu gidişatı sürdüreceğine hemde ileriki haftalar için kendine güveninin iyice yerine geleceğine inanıyoruz. Bu maçtan alabileceğimiz bir galibiyetle sonraki hafta kendi evimizde oynayacağımız Ankara Demirspor maçında ve ligin bundan sonraki maçlarında daha özgüvenli, inançlı bir şekilde mücadele edeceğine inandığımız takımımıza bu zorlu mücadelede başarılar diliyoruz.
Ligin ilk devresindeki maçta rakip taraftara getirilen deplasman yasağının bu maçta bizlere uygulanacağını düşünmekle birlikte yasak olmaması durumunda Esenler Stadyumu’nda yerimizi alacağız. Bu konudaki son durum hakkında karar netleştiğinde tarafımızdan bilgi verilecektir. ( ESENLER İLÇE GÜVENLİK KURULU KARARINA GÖRE TARAFTARLARIMIZA DEPLASMAN YASAĞI GELMİŞTİR. )
Takımımıza inanıyor ve güveniyoruz.
BAYRAMPAŞALILAR